The Brand

Forget the rules. If you like it, wear it.

Our Story

ON FLEEK FASHION VOOR SJOEKES EN ECHTE KERELS

De oorsprong van ons merk ligt eigenlijk in het bij elkaar brengen van twee mensen van een verschillende herkomst. Zij is een charmante maar brutale meid uit België, hij is een grappige en ondernemende kerel uit Nederland.

Ze werden verliefd… Beiden hadden hun eigen vocabulaire, gebaseerd op hun moedertaal, wat vandaag nog steeds tot grappige momenten leidt. En dat gezegd hebbende, begon het allemaal met het woord dat hij uit het Vlaamse dialect leerde om zijn gevoelens voor haar te uiten: “Sjoeke”.

Klinkt als een cliché? Absoluut! Maar oh zo waar!

Ondertussen zijn onze Sjoeke en Kerel items te koop via de officiële CHEEKY&DUTCH webshop en in verschillende winkels in België en Nederland.

Ben jij een echt sjoeke of een echte kerel? Show it to the world! So forget the rules. If you like it, wear it. We do!

Our Labels

Original Sjoeke

Original Sjoeke

IEDERE STOERE, TOFFE EN CHEEKY CHICK HEEFT EEN SOFT SPOT, EEN PEPERKOEKEN HARTJE… EN IS EEN ECHT SJOEKE.

Een Sjoeke weet wat ze wil. Ze is zelfverzekerd, stoer en bij vlagen cheeky (brutaal) maar is niet bang haar softe kant te laten zien. Ze staat klaar voor familie en vrienden… en natuurlijk haar eigen Sjoeke.

Ben jij een echt Sjoeke? Show it to the world met jouw eigen Original Sjoeke sweater of t-shirt.

SHOP ORIGINAL SJOEKE

Kerel

NAAST ELK SJOEKE STAAT NATUURLIJK EEN ECHTE KEREL.

Haar beschermer, haar steun en toeverlaat. Een echte Kerel heeft een uitgesproken mening en een stoere persoonlijkheid. Hij staat voor zijn principes, no matter what.

Wees een Kerel!

SHOP KEREL
Kerel

CHEEKY&DUTCH NEWS